Webudvikling

Hvorfor er det afgørende at have en hjemmeside?
Er det ikke mere effektivt at promovere sig selv eller sine produkter gennem reklamer og annoncer i stedet for at investere tid og ressourcer i en hjemmeside?

En hjemmeside udgør et essentielt touchpoint mellem den enkelte kunde og virksomhed, da det er her konverteringen sker og kunderejsen ender.

Kunden konverteres gennem strategier som medlemsklubber, newsletter eller ved at generere køb. Derfor vil man med en velfungerende hjemmeside tiltrække flere leads og dermed en højere omsætning.

Med en hjemmeside vil man kunne opnå synlighed, tiltrække opmærksomhed og efterlade et vedvarende indtryk ved hjælp af SEO-optimering, og marketingstrategier.

Hjemmesiden skal ses som den afgørende faktor for enhver virksomheds markedsføringsstrategi. En hjemmeside fungerer netop som virksomhedens digitale visitkort, hvor potentielle kunder kan søge information om produkterne og/eller ydelserne.

Online markedsføring kan være irrelevant hvis ikke du har en hjemmeside som du kan føre din målgruppe over på. Når man bruger online marketing, kan man måle sine annoncers og hjemmesides performans.

Ved at indsamle data og analysere trafikken på din hjemmeside samt måle konverteringsrater, kan du effektivt måle og vurdere effektiviteten af din markedsføringsindsats. Dette giver dig bedre forudsætninger for at overvåge resultaterne af ændringer og identificere, hvad der fungerer, og eventuelt, hvad der ikke gør det.

Selvom reklamer og annoncering er effektive markedsføringsstrategier, giver en hjemmeside mulighed for at opnå synlighed på en måde, der ellers ikke ville være mulig gennem reklamer alene.

Først skal der findes et domænenavn. Det kan gøres på One.com.
Det er vigtigt at vælge et passende og professionelt domæne da det er det første besøgende ser. Et professionelt domæne skaber straks et positivt første indtryk.

Ydermere er det essentielt at domænenavnet har en connection til mit navn og jeg. Dette er vigtigt, eftersom det signalerer professionalisme og ægthed. Mit domænenavn blev derfor lunalund.com. Jeg har brugt explore pakken.

WordPress


Man kan bruge CMS-systemet wordpress til at designe hjemmesiden. WordPress er kendt for sin brugervenlighed, både for begyndere og avancerede brugere.

Det har en intuitiv grænseflade, der gør det nemt at oprette, redigere og administrere indhold uden behov for dyb teknisk viden.

Jeg har ved hjælp af wordpress været i stand til at kunne designe en forside/hero page som er det vigtigste touchpoint, eftersom det er denne som skal skabe det første indtryk.

Abrahamsen, A. (n.d.). Den gode hjemmeside. Vestjysk Marketing. Hentet fra https://www.vestjyskmarketing.dk/blog/den-gode-hjemmesi

Nielsen, M. (n.d.). En guide til den digitale kunderejse, som vi alle skal på. Texta. Hentet fra https://texta.dk/blog/kunderejse/

Forfatter. (n.d.). Hvad er et domænenavn. One.com. Hentet fra https://www.one.com/da/domaener/hvad-er-et-domaenenavn?utm_id=288&gad=1&gclid=Cj0KCQjw0bunBhD9ARIsAAZl0E3Ap1E5mMN8AgYJfOJh6zoXYfnvr2NHcwp3TKyWiZS_3m2iXyub7QAaAumgEALw_wcBDenne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.