Om mig

Mit navn er Luna Frederikke Lund, heraf lunalund.com.

Jeg er 20 år gammel og bor alene i Horsens midtby. I sommeren 2022 afsluttede jeg min STX på Horsens Gymnasium og HF, hvor jeg efterfølgende tog et enkelt sabbatår. Her var jeg salgsassistent i Pilgrim og arbejdede som udekørende hjemmehjælper i hjemmeplejen.

Jeg studerer nu markedsføringsøkonom på Via University College i Horsens. En uddannelse jeg brænder for.

En uddannelse hvor jeg får lov til at udtrykke kreativitet gennem design, reklamer, kampagner og strategier. Uddannelsen giver mig mulighed for at kunne kommunikere budskaber og påvirke målgruppernes opfattelse og handlinger.

Jeg brænder for, at finde de rigtige og visuelle elementer for at nå frem til den bestemte målgruppe på en meningsfuld måde.

Ydermere er jeg glad for at arbejde med udfordringer og finde innovative måder at nå mine mål på. At se hvordan min indsats påvirker den bestemte virksomheds succes, er yderst tilfredsstillende for mig.

Nedenfor ses nogle eksempler på noget af det content jeg har lavet som micro-influencer

Samarbejde med NA-KD

Her havde jeg samarbejde med NA-KD. Et tøjfirma for kvinder. Dette var et længerevarende samarbejde, hvor jeg i fælleskab med firmaet aftalte hvor meget content jeg skulle lave og poste på min instagram.

Samarbejde med Avéne

Her havde jeg samarbejde med et firma kaldt Avéne, hudplejeprodukter. Firmaet og jeg indgik en aftale ift. hvad og hvor meget jeg skulle poste på de sociale medier, og efterfølgende skulle mit content sendes til godkendelse.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.