Mit navn er Luna Lund, jeg er 20 år gammel, har en baggrund med færdiggjort STX og jeg studerer nu markedsføringsøkonom på Via University College i Horsens. En uddannelse jeg længe har brændt for.

En uddannelse hvor jeg får lov til at udtrykke kreativitet gennem design, reklamer, kampagner og strategier. Uddannelsen giver mulighed for at kommunikere budskaber og påvirke målgruppernes opfattelse og handlinger.

Jeg brænder for, at finde de rigtige og visuelle elementer for at nå frem til den bestemte målgruppe på en meningsfuld måde. Ydermere er jeg glad for at arbejde med udfordringer og finde innovative måder at nå mine mål på. At se hvordan min indsats påvirker den bestemte virksomheds succes, er yderst tilfredsstillende for mig.

Jeg har i 4 år været ansat som salgsassistent hos Pilgrim, hvor jeg har haft et tæt samarbejde med hovedkontoret og personerne bag SoMe. Af denne grund fik jeg bl.a. inspirationen til at starte på markedsføringsuddannelsen.

Jeg har i cirka 3 år været content creator for diverse virksomheder, hvor jeg har reklameret for deres produkter. I samarbejde med virksomhederne udarbejder vi et brief i fællesskab, hvor vi aftaler hvad der skal reklameres for og sætter deadlines. Når mit content er klar, skal det sendes til godkendelse, og derefter kan jeg poste det på mine platforme.

For mig kombinerer markedsføringsøkonom uddannelsen to spændende områder – markedsføring og økonomi. Jeg har en passion og et indre drive for at forstå, hvordan virksomheder driver deres forretning gennem målrettet kommunikation og strategiske beslutninger, og derfor finder jeg denne uddannelse ekstremt givende. Muligheden for at integrere kreativitet med analytiske færdigheder til at skabe succesrige markedsføringskampagner og bidrage til en virksomheds økonomiske vækst er noget jeg er rigtig glad for.