Grafisk Content

Grafisk indhold spiller en afgørende rolle for vores moderne digitale verden. Det kan fange opmærksomheden og skabe et positiv første indtryk, hvilket er særligt vigtigt inden for reklame, webdesign og markedsføring.

Grafisk content giver muligheder for at formidle komplekse ideer og budskaber på en enkel og letforståelig måde. Ydermere er grafisk indhold, såsom logoer, farveskemaer og typografi afgørende for opbygningen af et brands identitet og genkendelse. Netop disse elementer hjælper til at differentiere et brand fra konkurrenterne og skabe en konsistent visuel identitet på tværs af medieplatforme.

Endelig er grafisk indhold ofte centrum for reklamekampagner, brochurer, bannere, sociale medieindlæg og andre markedsføringsmaterialer.

Det kan være afgørende for at tiltrække opmærksomhed og overbevise forbrugerne om at interagere med et produkt eller tjeneste.

Sammenfattende kan grafisk indhold være vigtigt, fordi det har potentiale til at forbedre kommunikationen, styrke brandidentiteten, øge brugervenligheden, engagere publikum og meget mere, afhængigt af konteksten, hvor det anvendes.

Det er en kraftfuld måde at formidle bl.a. information på.

Small Danish Hotels ønsker at styrke sin position på det danske marked i relation til målgruppen 40-49-årige.

For SDH er det vigtigt, at strategien understøttes af et bæredygtigt og samfundsansvarligt kædeprodukt med individuelle kendetegn og lokal forankring.

CONTENT MARKETING STRATEGI

Small Danish Hotels har en målsætning om at øge bundlinjen, generere flere salg og leads.

De ønsker at positionere sig stærkere end hidtil blandt målgruppen 40-49 årige.

Dette kan opnås ved at implementere en ny content marketingstrategi.

Der skal derfor planlægges regelmæssige Facebook opslag, men ikke i overflod.

Opslagene vil bl.a. blive delt i ferieperioder, hvor målgruppen typisk viser større interesse for køb, og har større tendens til at have brug for et afbræk fra hverdagen.

Indholdet i facebook-opslagene skal fokusere på romantiske ophold uden børn, som målgruppen sandsynligvis finder attraktive.

Opslagene skal udarbejdes således, at de præsentere på bedste vis romantiske ophold med muligheder for at styrke parforholdet og få ekstra kvalitetstid.

Endelig skal der gøres brug af betalt Facebook-annoncering med direkte links til den landingpage, hvor målgruppen ønskes at ende.

KOMPETENCER OG VÆRKTØJER

Jeg har udviklet en effektiv løsning for Small Danish Hotels’ udfordring med at styrke sin position på det danske marked, for målgruppen i alderen 40-49 år.

Min marketing strategi indebærer oprettelse af en landingpage, udgivelse af Facebook-opslag og udvikling af et brandboard.

Disse elementer arbejder i samklang for at opfylde Small Danish Hotels’ behov for at etablere en stærkere position på markedet blandt den ønskede målgruppe.

Jeg har brugt Canva til at udforme og lave mine SoMe opslag på facebook og mit brandboard med en sammensætning af beroligende, romantiske og atmosfæriske farver.

Ydermere har jeg udviklet en landingpage, der guider kunderne nemt igennem bookingprocessen for ophold. Endelig har jeg også forberedt et Linktree, som ville være relevant, hvis mine sociale medie-opslag skulle deles på Instagram.

Jeg har benyttet ChatGPT til at finde idéer til billedtekster til mine Facebook-opslag og til at korrigere stavefejl. Din virtuelle assistent har endda leveret en kort introduktion til Canva, hvilket hjalp mig med at få en bedre forståelse af, hvordan jeg skulle tackle opgaven.

Jeg har opnået indsigt i kunderejsens vigtige faser, inklusiv bevidsthedsdannelse via Instagram. Jeg har erkendt, at forenklede processer er afgørende for at fastholde potentielle kunder.

KUNDEREJSEN

Kunderejsens indledende fase tager sin begyndelse ved hjælp af sociale medieopslag på Facebook, hvor vi deler fortryllende tilbud om romantiske ophold og inspirerer vores kunder til deres kommende børnefri weekender. Når vores kunder interagerer med disse opslag, tilbydes de en mulighed for at besøge et Linktree, som eksklusivt benyttes på Instagram, idet det ikke er nødvendigt på Facebook, hvor links nemt kan inkluderes direkte i opslagene.

Derefter omdirigeres kunderne til vores SDH landingpage, hvor de oplever en brugervenlig navigationsproces, der hjælper dem med at gennemføre købet af det ønskede romantiske ophold. Her præsenteres de for eksklusive oplysninger samt særlige tilbud og aktuelle kampagner.

Denne velstrukturerede landingpage sikrer, at kunden ikke mister interessen i løbet af kunderejsen og undgår at forlade vores platform til fordel for andre alternativer. Med dens enkle og overskuelige design, variere valgmuligheder og minimal nødvendig interaktion fra kundens side er dette en perfekt markedsføringsstrategi og kunderejse, som sigter mod at tiltrække en større andel af kunder i aldersgruppen 40-49 år til SDH.

Jeg har besluttet, at koncentrere mig om det sociale medie Facebook med det formål at nå ud til en specifik målgruppe i alderen 40-49 år.

Denne valg er baseret på omfattende markedsanalyse og dataindsamling og understøttes af Dansk Statistiks forskningsresultater, hvori det konkluderes, at en imponerende andel på 87-88% af personer i alderen 40-49 år aktivt anvender Facebook som deres primære platform, hvilket yderligere bekræfter og begrundede mit valg. ((Tassy, Agnes. (2023, 11. 6)).

HVAD HAR JEG ARBEJDET MED?

Nedenfor ses det brandboard jeg har udarbejdet, som repræsenterer min anbefaling for Small Danish Hotels med hensyn til farvepalet, typografi, billedmateriale og andre visuelle elementer, der sigter mod at tiltrække målgruppen i aldersgruppen 40-49 år.

Min tilgang omfatter brugen af velvalgte farvetoner, der skaber en atmosfære af hygge, beroligelse og drømmende æstetik. Disse farvetoner gentages konsekvent i billedmaterialet for at opbygge et sammenhængende og engagerende univers.


SOME OPSLAG PÅ FACEBOOK

SoMe opslag

Ovenfor ses mit udkast af idéer til hvordan Small Danish Hotels’ opslag til sociale medier kunne se ud.

 1. Har du brug for et afbræk i hverdagen? Hvem vil du tage med?
   
 2. Ønsker I at genfinde kærligheden? Del dine råd til at genfinde kærligheden med os – vi vil gerne høre din historie!
   
 3. Har du en travl hverdag, og trænger du til børnefri weekend? – Book dit ophold i dag. Fortæl os, hvordan du ville tilbringe en børnefri weekend, hvis du havde chancen!
   
 4. Lad romantikken blomstre igen!
  Har du et særligt romantisk øjeblik at dele? Fortæl os om det!
   
 5. Romantik og Afslapning: Vores Perfekte Hotel-Getaway. Hvilke romantiske aktiviteter eller afslapningsmetoder foretrækker du på en getaway? Del dine tanker!
   
 6. Skab Erindringer Sammen: Vores Luksuriøse Hoteloplevelse. Har du nogensinde skabt en uforglemmelig oplevelse på et luksuriøst hotel? Lad os høre om det!
 7. En Smag af Danmark, En Smag af Kærlighed: Vores Romantiske Ophold. Har du nogensinde haft en romantisk oplevelse i Danmark? Del den med os!
   

8. Luksus, komfort og uforglemmelige oplevelser!
Velkommen til en verden af uovertruffen gæstfrihed og skræddersyede oplevelser. Hvad gemmer sig bag din næste døråbning?

9. En symfoni af smage og aromaer
Hver bid, hver slurk er en rejse gennem gastronomiens himmel. Skål for de gode øjeblikke og for det, der samler os omkring dette smagfulde øjeblik.

10. Forvæn dig selv med ultimativ afslapning og velvære.
På vores wellnessophold kan du slippe hverdagens travlhed og omfavne indre ro. Tag dig tid til selvforkælelse, for du fortjener det. Hvem vil du dele oplevelsen med?

11. Luksus er ikke bare en mulighed, det er vores standard.
Et ophold, hvor hver detalje er skræddersyet til at overgå dine forventninger. Her er hver nat en drøm, og hver dag en skatkiste fyldt med uforglemmelige øjeblikke. Har du oplevet livets fineste herligheder hos os før?

12. Dyk ned i en verden af ren paradis. Vores pool er ikke bare vand og fliser; det er en oase af uendelig skønhed og luksus. Nyd en dukkert i det klare vand, mens du lader dig forføre af de betagende omgivelser. Dette er, hvor drømme bliver til virkelighedJeg har udarbejdet et koncept for præsentationen af et linktræ design, skræddersyet til Small Danish Hotels.

Det er vigtigt at bemærke, at et linktree ikke er egnet til brug på det valgte sociale medie, Facebook.

Det er i stedet velegnet til platforme som Instagram, hvor direkte links ikke kan indføjes i opslagene.

Landingssiden repræsenterer det afgørende besøgspunkt for kunderne på deres kunderejse, umiddelbart før de foretager et køb.

På min landingsside for Small Danish Hotels har jeg særligt fokuseret på at tiltrække målgruppen ved at anerkende og adressere de udfordringer, de møder i deres travle og monotone hverdag, som muligvis trænger til en velfortjent pause i form af et hotelophold. På landingssiden har jeg implementeret følgende elementer:

 1. En fængende overskrift, der fanger opmærksomheden.
 2. Identifikation og forståelse af målgruppens udfordringer.
 3. Præsentation af en løsning på disse udfordringer.
 4. Etablering af social troværdighed gennem attester eller anbefalinger.
 5. Klart og præcist kommunikation af fordelene ved tilbuddet.
 6. Fremvisning af valgmuligheder, så det er nemmere for kunden at tage en beslutning

Dette integrerede tilgangspunkt er udformet med det formål at maksimere konverteringsraten og give målgruppen en klar værdiøversigt, der opfordrer dem til at træffe en beslutning om at booke et ophold hos Small Danish Hotels.

Kilder
Tassy, Agnes. (2023, 11. 6). Danmark bruger sociale medier mest i EU. Dansk Statestik . Lokaliseret den 11. 10 2023
https://www.dst.dk/da/Statistik/nyheder-analyser-publ/nyt/NytHtml?cid=46771

Canva. (s.d.). Canva. Lokaliseret den 9. 10 2023
https://www.canva.com/

Chat-GPT: Hvordan får man 40-49 årige med parforholdskriser på hotel. (s.d.). Chat-GPT. Lokaliseret den 10. oktober 2023
https://chat.openai.com/

Small Danish Hotels. (s.d.). Small Danish Hotels. Lokaliseret den 9. oktober 2023 https://www.smalldanishhotels.dk

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.